Γενικες πληροφοριες για τη Μεσοθεραπεια Σωματος

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

μεσθεραπεία σώματος,θεραπεία κυτταρίτιδας,αφυδατωμένο δέρμαΠρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling,laser,fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, και στο σώμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την κατάλληλη σύριγγα , συνεπώς οι όροι «μη επεμβατική μεσοθεραπεία» και «μη ενέσιμη μεσοθεραπεία» δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική μεσοθεραπεία και λειτουργούν παραπλανητικά. Το όποιο αποτέλεσμά τους δεν έχει καμία σχέση με την ενέσιμη θεραπεία που γίνεται από πλαστικό χειρουργό.

Συνδυαστε την Μεσοθεραπεια Σωματος με την κρεμα η γαλακτωμα σωματος

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

-αφυδάτωση-απώλεια  σφρυγιλότητας
-χαλάρωση δέρματος
-μείωση πυκνότητας δέρματος
-απώλεια τονικότητας δέρματος
-τραχύτητα του δέρματος
-παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο

-είναι η μοναδική αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας

Μεσοθεραπεια Σωματος

Η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα των θεραπειών είναι τα ίδια που ακολουθύμε και για το πρόσωπο. Στους μηρούς, τους γλουτούς και την κοιλιακή χώρα, το ζητούμενο

κρέμα μεσοθεραπείας, αφυδάτωση,ραγάδες,κυτταρίτιδαείναι να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα. Θα υπάρχει σημαντική βελτίωση αλλά οχι 100% επίλυση του προβλήματος. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται και από το εύρος του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Στο άνω άκρο και το décolté ο σκοπός είναι η ενυδάτωση και η ανανέωση του δέρματος, η αποκατάσταση της σφριγηλότητας και η επανάκτηση της νεανικής όψης σε αυτές τις περιοχές. Τα αποτελέσματα εδώ είναι πάρα πολύ καλά.

 

Κατηγορία: