Γενικες πληροφοριες για το Botox©

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

botox πριν και μετά, μεσόφρυο μπότοξ,αντιρυτιδική θεραπεία

Το Botox είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου, του λαιμού, του μεσόφρυου και για το "πόδι της χήνας". Είναι ενέσιμο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας ορισμένων μυών του προσώπου και του λαιμού οι οποίοι δημιουργούν αυτές τις γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες. Με την αδρανοποίηση των μυών, οι ρυτίδες λειαίνονται ξεκινώντας από την 3η -4η ημέρα, για να εξαφανιστούν από την 10η και μετά. Με τη σωστή χρήση του φαρμάκου από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, αποφεύγονται τα ατυχή αποτελέσματα της θεραπείας τύπου frozen face(παγωμένη έκφραση). Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Η θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες.

botox πριν και μετά, πόδι χήνας μπότοξ,αντιρυτιδική θεραπεία,μάτια

Πρέπει να προβληματιζόμαστε όταν ακούμε για πολύ φθηνές τιμές αφού το αυθεντικό υλικό είναι αρκετά ακριβό. Οι πολύ χαμηλές τιμές θεραπείας με botox είναι συνυφασμένες είτε με πολύ φθηνό υλικό, πιθανώς κινεζικής προελεύσεως, το οποίο έχει δεν έχει σχέση με το Botox©, είτε με την χρήση μικρής ποσότητας φαρμάκου, του οποίου το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από αυτήν που υπόσχεται η ορθή χρήση του. Επίσης είναι σημαντικό να τονισθεί ότι κάθε ιατρική πράξη πρέπει να γίνεται αυστηρά και μόνο από ιατρούς που έχουν ειδικευθεί στον τομέα, που στην περίπτωση της αισθητικής είναι μόνο ο Πλαστικός Χειρουργός.

Το botox© αντιμετωπιζει και την Υπεριδρωσια

Το botox βρίσκει εφαρμογή και στην αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας. Το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα λύνεται σε 10 λεπτά με την εφαρμογή τόσο στην μασχαλιαία χώρα όσο και τις παλάμες και τα πέλματα. Η εφαρμογή του φαρμάκου στις περιοχές που μας ενδιαφέρει προκαλεί την αδρανοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων για περίπου 6 μήνες. Με μια επίσκεψη στο ιατρείο δύο φορές το χρόνο είναι αρκετή για να αποτρέψει τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργούνται από την υπερβολική λειτουργία των αδένων αυτών, και να μας απαλλάξει από την δυσοσμία των ποδιών, τα εφιδρωμένα χέρια που προκαλούν αμηχανία στις χειραψίες και τις αντιαισθητικές στάμπες ιδρώτα στα ρούχα, στην μασχαλιαία περιοχή. Πολλοί ασθενείς λύνουν το πρόβλημά τους με μια επίσκεψη μόνο το χρόνο, πριν το καλοκαίρι όπου η εφίδρωση είναι πιο έντονη.

Κατηγορία: