Θεραπειες Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ: γιατι ειναι τοσο δημοφιλεις;

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

 

λαμπερή επιδερμίδα, τέλειο δέρμα,κρέμα υαλουρονικόΗ γήρανση είναι μια μη αναστρέψιμη διαδικασία η οποία μεταξύ άλλων, αλλάζει και την εμφάνιση του δέρματος μας. Η ηλικία, οι ορμόνες, η έκθεση στον ήλιο καθώς και το κάπνισμα, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία,προκαλώντας τη δημιουργία των γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων. Το δέρμα γίνεται πιο εύθραυστο και λιγότερο ελαστικό. Καθώς περνά ο χρόνος, η περιεκτικότητα του δέρματός μας σε υαλουρονικό οξύ , το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την συγκράτηση του νερού, μειώνεται.

Μειώνεται επίσης και η συνολική του παραγωγή. Οι σμηγματογόνοι αδένες που παράγουν το σμήγμα το οποίο λιπαίνει το δέρμα, λειτουργούν λιγότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το δέρμα να γίνεται πιο ξηρό. Μειώνεται και η συνολική ποσότητα λίπους στο πρόσωπό μας, και έτσι η όψη μας γίνεται πιο ισχνή, χωρίς λάμψη. Τέλος, βασικός παράγοντας που προκαλεί τη γήρανση, είναι η βαρύτητα η οποία τραβά το δέρμα προς τα κάτω, και δημιουργεί πτυχώσεις.
Η αγωγή με υαλουρονικό οξύ, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία. Είναι γρήγορη, ελάχιστα οδυνηρή(με την εφαρμογή τοπικά, αναισθητικής κρέμας, παντελώς ανώδυνη) έχει πάρα πολύ μικρό ποσοστό επιπλοκών και μηδενικό χρόνο ανάρρωσης, μιας και ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του ασχολίες.Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία για την εφαρμογή του.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά σε ποσοστό της τάξης του 80% και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί πολύ τους ασθενείς μας, γιατί φεύγουν από το ιατρείο και το πρόσωπό τους έχει ήδη πιό νεανική όψη. Το τελικό αποτέλεσμα το έχουμε μετά από περίπου 10 ημέρες, οπότε και το έντονα υδρόφιλο υαλουρονικό οξύ έχει συγκρατήσει σημαντική ποσότητα νερού, έχει αυξήσει τον όγκο του και έχει ενυδατώσει την περιοχή.


Το υαλουρονικo οξυ εχει ελαχιστες και παντα αναστρεψιμες παρενεργειες

Ένα ελαφρύ κοκκίνισμα της περιοχής είναι αναμενόμενο και διαρκεί περίπου μισή ώρα. Σπάνια είναι η περίπτωση να δημιουργηθεί μελανιά και οίδημα στην περιοχή, τα οποία θα απορροφηθούν πολύ γρήγορα και μπορούν να καλυθφούν με make up. Η δημιουργία κοκκιωμάτων(γρομπαλάκια) έχει περιορισθεί στο ελάχιστο με τα νέα υλικά.
Το πάχος και η ποιότητα του δέρματός μας διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έχουν αναπτυχθεί πολλοί τύποι υαλουρονικού οξέος κατάλληλοι σχεδόν για κάθε είδους ρυτίδα, και για κάθε είδους πρόβλημα και κάθε πρόσωπο. 

Κατηγορία: