Σχετικα με το Υαλουρονικο Οξυ...

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

υαλουρονικό οξύ σημεία εφαρμογής
Το υαλουρονικο οξυ υπαρχει σε φυσικη μορφη μεσα στον οργανισμο μας. Βοηθαει στην ενυδατωση και δινει ογκο στο δερμα
 

Το 1/3 του Υαλουρονικού οξέος που υπάρχρει στο σώμα μας, αντικαθίσταται κάθε μέρα
Η ποσότητα Υαλουρονικού οξέος που παράγει το σώμα  μας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Το ίδιο και η συνολική ποσότητα στο σώμα μας.
Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την αισθητική χειρουργική, βρίσκει χρήση και στην Οφθαλμολογία καθώς  και την παρασκευή ιστών. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι μη ζωικής προελεύσης και έουν φιλτραριστεί κλινικά για να παρέχουν φυσικό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Τα σκευάσματα  Υαλουρουνικού  οξέος που χρησιμοποιούμε προέρχονται από φαρμακευτικές εταιρίες που είναι αφοσιωμένες στην παροχή των καλύτερων προϊόντων προσφέροντας ποιότητα και ασφάλεια για την ασθενή. Τα σκευάσματα είναι εγγυημένα για την καθαρότητά τους η οποία υπερβαίνει τα δεδομένα που καθορίζονται από τη νομοθεσία.

Η καθαρότητα του gel εγγυάται εξαιρετική ανεκτικότητα και τέλεια ενσωμάτωση δτον δερματικό ιστό.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Για να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα θα πρέπει να επαναλάβουμε την θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα (8-12 μήνες) και έτσι τις επόμενες φορές το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο και θα διαρκεί περισσότερο. Για να διατηρηθεί η διάρκεια μπορεί να χρειαστούν μικρές διορθώσεις. Η ποσότητα που θα χρειαστεί για αυτές τις διορθώσεις θα είναι πολύ μικρότερη χάρις στην προσθετική δράση του φαρμάκου. Το Υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό και βασικό συστατικό του δέρματός μας. Οι λιπαντικές, ενυδατικές  ιδιότητες του σε συνδυασμό με την παχύρευστη και ελαστική υφή του δίνουν στο πρόσωπο καλοσχηματισμένο  περίγραμμα και απαλή όψη. Αυτές οι ιδιότητες του προσώπου εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου. Η ανώτερη και κατώτερη παρειά βυθίζονται, εμφανίζονται οι ρυτίδες ενώ το οβαλ σχήμα του προσώπου  χάνεται επηρεάζοντας τη συνολική του αρμονία.

Η Λυση

Το Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιούμε (Teosyal) το οποίο απορροφάται από τον οργανισμό μας και δεν είναι ζωικής προέλευσης,  αποκαθιστά αυτήν την απώλεια.

Τα Αποτελεσματα

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης για την αντιμετώπιση κάθε ένδειξης μέσω μίας σχεδόν ανώδυνης ενέσιμης θεραπείας. Εξαφανίζονται οι βαθιές αλλά και οι λεπτές ρυτίδες, αναπλάσει το πρόσωπο προσθέτοντας τον χαμένο όγκο, αυξάνει σε όγκο και επανασχηματίζει τα χείλη, και κάνει πολύ βαθειά ενυδάτωση.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό. Το δέρμα σας παραμένει απαλό και μαλακό. Η επανάληψη της θεραπείας έχει  προοδευτικά αποτελέσματα που σε κάθε συνεδρία βελτιστοποιούνται. 

υαλουρονικό,κρέμα,αντιγήρανση,ομορφιά

Υαλουρονικο Οξυ-Τριπλη δραση

1. Γεμιζει

Το Υαλουρονικό οξύ ενίεται κάτω από την ρυτίδα για να γεμίσει από μέσα και να την εξαφανίσει αμέσως χάρις στον όγκο που δημιουργεί.

2. Lifting

Το υαλουρονικό οξύ έχει άμεσο αποτέλεσμα που προσομοιάζει το lifting και δημιουργεί όγκο εκεί που έχει χαθεί, προσφέροντας μια εναλλακτική στην χειρουργική επέμβαση την οποία όμως δεν υποκαθιστά. Τονίζει τις φυσικές καμπύλες και το περίγραμμα του προσώπου.

3. Ενυδατωνει

Κάθε μόριό του μπορεί να κρατήσει 100 φορές το βάρος του σε νερό! Παρέχει εν τω βάθει ενυδάτωση του δέρματός σας.

Η κολλώδης και ελαστική  υφή του προσδίδουν ιδιότητες που επιτρέπουν να ενσωματωθεί τέλεια στο δέρμα μας σεβόμενο την ευλυγισία του και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του  παρέχοντας φυσικό πάντα αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα ούτε αμέσως μετά την εφαρμογή.

Κατηγορία: