Υαλουρονικο Οξυ-Απολυτη Ασφαλεια

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

Τα σκευάσματα  Υαλουρουνικού  οξέος που χρησιμοποιούμε προέρχονται από φαρμακευτικές εταιρίες που είναι αφοσιωμένες στην παροχή των καλύτερων προϊόντων προσφέροντας ποιότητα και ασφάλεια για την ασθενή. Τα σκευάσματα είναι εγγυημένα για την καθαρότητά τους η οποία υπερβαίνει τα δεδομένα που καθορίζονται από τη νομοθεσία.

Το υαλουρονικo οξυ εχει ελαχιστες και  παντα αναστρεψιμες παρενεργειες

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Για να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα θα πρέπει να επαναλάβουμε την θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα (8-12 μήνες) και έτσι τις επόμενες φορές το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο και θα διαρκεί περισσότερο. Για να διατηρηθεί η διάρκεια μπορεί να χρειαστούν μικρές διορθώσεις. Η ποσότητα που θα χρειαστεί για αυτές τις διορθώσεις θα είναι πολύ μικρότερη χάρις στην προσθετική δράση του φαρμάκου. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές και δοκιμασμένο φάρμακο, βρίσκεται σε φυσική μορφή στον οργανισμό μας και είναι βασικό συστατικό του δέρματός μας. Με τα χρόνια μειώνεται  η συνολική του ποσότητα αλλά και η παραγόμενη.  Η μείωσή του είναι ένας βασικός παράγοντας δημιουργίας ρυτίδων, και η ενέσιμη αποκατάσταση του αποτελεί την λύση σε αυτό το πρόβλημα.Κάθε φάρμακο αλλά και κάθε ιατρική πράξη είναι δυνατόν να έχει παρενέργειες και ανεπιθύμητες ενέργειες.  Το υαλουρονικό λόγω του ότι είναι ήδη συστατικό του οργανισμού μας και δεν είναι κάτι εντελώς νέο που εισάγεται στο σώμα μας, όπως η πλειοψηφία των φαρμάκων, έχει λίγες και αναστρέψιμες παρενέργειες.
Με την σωστή επιλογή εξειδικευμένου Πλαστικού Χειρουργού, ο οποίος είναι και ο μόνος ιατρός που κατά την ειδίκευσή του έχει διδαχθεί και την αισθητική, η επιλογή από την πλευρά του ιατρού του σωστού φαρμάκου για το κάθε περιστατικό αλλά και η χρήση σκευασμάτων των πιο αξιόπιστων δυτικών εταιριών( τα οποία είναι και τα πιο ακριβά) περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός αλλά και η βαρύτητα των επιπλοκών.

υαλουρονικό οξύ ασφάλεια, κρέμα,θεραπεία αντιγήρανσης

Οι πιο συνηθισμένες είναι:

• Ερύθημα: Κοκκίνισμα της περιοχής στην οποία έγινε η έγχυση. Διαρκεί 30 λεπτά έως 2 ώρες από την έγχυση.
• Ασυμμετρία: Απόλυτη συμμετρία δεν υπάρχει πουθενά στο ανθρώπινο σώμα, αλλά όταν η διαφορά είναι αισθητή οφείλεται συνήθως στην απειρία ή την ελλιπή γνώση του ιατρού που το εφάρμοσε. Διορθώνεται εύκολα με συμπληρωματική δόση.
• Αλλεργική αντίδραση: Παρατηρείται πολύ σπάνια όταν γίνεται χρήση αξιόπιστων φαρμάκων και αντιμετωπίζεται ανάλογα με την βαρύτητά της.
• Δημιουργία αιματώματος (μελανιά):   Όσο προσεκτικός και έμπειρος και αν είναι ο Πλαστικός Χειρουργός που θα το εφαρμόσει, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τρωθεί κάποιο από τα χιλιάδες μικρά αγγεία του προσώπου και να δημιουργήσει μελανιά. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα απορροφηθεί από τον οργανισμό της ασθενούς χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Η παγοθεραπεία την πρώτη μέρα βοηθάει. Μπορεί να καλυφθεί με make up.
• Δημιουργία κοκκιωμάτων: Τα κοκκιώματα είναι μικρά «γρομπαλάκια» που μπορεί να εμφανιστούν στην περιοχή της έγχυσης σαν αντίδραση του οργανισμού στο σκεύασμα. Και εδώ παίζει μεγάλο ρόλο το είδος του υαλουρονικού που χρησιμοποιήθηκε, αλλά και η εμπειρία του ιατρού. Τα νεότερα αλλά και ακριβότερα σκευάσματα δυτικής προέλευσης έχουν πολύ μικρά ποσοστά δημιουργίας κοκκιωμάτων. Ο ιατρός θα πρέπει να γνωρίζει σε ποιο βάθος πρέπει να γίνει η έγχυση σε κάθε περιοχή του προσώπου γιατί πολύ επιφανειακή έγχυση μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα προβλήματα. Η λύση για αυτές τις περιπτώσεις είναι η έγχυση ενός ειδικού ενζύμου στην περιοχή που ονομάζεται υαλουρονιδάση και καταστρέφει τα κοκκιώματα αλλά και το υαλουρονικό οξύ.

Η καθαροτητα του gel εγγυαται ανεκτικοτητα και τελεια ενσωματωση στον δερματικο ιστο

Με τη σωστή επιλογή ιατρού Πλαστικού Χειρουργού και τη χρήση αξιόπιστων σκευασμάτων οι παρενέργειες από την χρήση Υαλουρονικού οξέως περιορίζονται στο ελάχιστο. Πάντα όμως είναι αναστρέψιμες, αρκεί ο ιατρός να γνωρίζει την αντιμετώπισή τους.    

Κατηγορία: