12 συχνες ερωτησεις για το Υαλουρονικο Οξυ

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

1.Τι ακριβως ειναι το Υαλουρονικo οξυ?

Το Υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε φυσική μορφή στο σώμα μας παρέχει ενυδάτωση και προσθέτει όγκο στο δέρμα μας. Το φυσικό Υαλουρονικό οξύ διασπάται από τον οργανισμό μας σε δύο ημέρες. Χρησιμοποιείται από ιατρούς πάντα, σε αισθητικές αγωγές, για εγχύσεις στις αρθρώσεις και στην οφθαλμοχειρουργική.

2. Γιατι υπαρχουν διακυμανσεις στο κοστος της θεραπειας απο ιατρο σε ιατρο?

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από το είδος και την προέλευση του φαρμάκου που θα χρησιμοποιηθεί, την εξειδίκευση, γνώση και εμπειρία του ιατρού που την εφαρμόζει και την διάρκεια του αποτελέσματος της. Συγκεκριμένα τα νεότερα σκευάσματα ευρωπαικής ή αμερικανικής προέλευσης τα οποία είναι και τα μόνα ασφαλή είναι αρκετά ακριβότερα σε σχέση με αντιστοιχα  ασιατικά ή νοτιοαμερικάνικα προιόντα, αμφίβολης ποιότητας. Μη εξειδικευμένοι ιατροί που προσφέρουν υπηρεσίες Πλαστικού Χειρουργού είναι λογικό να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές ακριβώς εξ'αιτίας της έλλειψης ολοκληρωμένης γνώσης και εκπαίδευσης. Επίσης η ποσότητα που χρησιμοποιείται σε κάθε θεραπεία είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα και την διάρκειά του. Με τη χρήση μικρότερης ποσότητας αξιόπιστου υλικού με σκοπό τη μείωση του κόστους, το αποτέλεσμα θα είναι βραχυπρόθεσμο και αθροιστικά το κόστος θα είναι μεγαλύτερο γιατί θα χρειαστούν τελικά συχνότερες επισκέψεις.

3.Ποναει η εφαρμογη του?

Τα νεότερα προϊόντα είναι πιό απαλά και περιέχουν τοπικό αναισθητικό, έτσι η έγχυση είναι ακόμα πιο εύκολη και ανώδυνη.

4.Θα παρατηρησω διαφορα αμεσα?

Ναι, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άμεσο. Χρειάζονται 2-3 ημέρες για να απλωθεί και να στρώσει το φάρμακο και να τελειοποιηθεί η εικόνα αλλά αυτή που βλέπουμε άμεσα είναι στο 90% της τελικής.

υαλουρονικό χείλη κρέμα,αύξηση χειλιών, η καλύτερη κρέμα προσώπου

5.Θα χρειαστει να παρω αδεια απο την εργασια μου?

Φυσικά και ΟΧΙ. Μπορείτε ακόμα και να προγραμματίσετε την συνεδρία κατά την διάρκεια του μεσημεριανού σας γεύματος και αμέσως μετά να επιστρέψετε στην εργασία σας.

6.Υπαρχουν πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες?

Μετά την έγχυση, ίσως εμφανιστεί ελαφριά ερυθρότητα ή οίδημα ή εκχύμωση στην περιοχή. Σε κάθε περίπτωση οι παρενέργειες αυτές διαρκούν πολύ λίγο, και μπορούν να καλυφτούν με make up.

7.Ποσο διαρκει το αποτελεσμα?

Το Υαλουρονικό οξύ,διαρκεί περίπου 10-18 μήνες. Η διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως:

-Ηλικία
-Το σημείο της έγχυσης
-Την ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται
-Life style
-Γενική κατάσταση υγείας

υαλουρονικό χείλη κρέμα,αύξηση χειλιών, η καλύτερη κρέμα προσώπου

8.Υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπει να γνωριζω πριν την αγωγη?

Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη ή άλλα μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη για 2 ημέρες , πριν την έγχυση του φαρμάκου. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες εκχύμωσης στο σημείο.

9.Ποτε θα χρειαστω επαναληψη της συνεδριας?

Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται επανάληψη 10-12 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία. Πολλοί ασθενείς όμως επιθυμούν συμπληρωματικές συνεδρίες και επαναληπτικές εγχύσεις για την διατήρηση του τέλειου αποτελέσματος.

10.Ειναι ασφαλες και ελεγμενο φαρμακο?

Απόλυτα. Είναι φυσικό προϊόν, μη ζωικής προελεύσεως, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό, δεν προκαλεί καρκινογένεση και δεν απαιτείται skin test όπως παλαιότερα με το κολλαγόνο.

11. Σε ποια σημεια εφαρμοζεται το υαλουρονικο?

Όπου υπάρχει απώλεια όγκου, ή ουλές. Ρινοπαρειακές αύλακες, χείλη, ζυγωματικά, marionnette lines κλπ

12. Ποσο διαρκει η αγωγη?

Η κάθε συνεδρία διαρκεί το πολύ 15 λεπτά. Θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε τον χρόνο που απαιτείται για την συμβουλευτική διαδικασία με τον ιατρό σας πριν την αγωγή.

Κατηγορία: