€100

 

Η νέα κρέμα σώματος body control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα σώματος που να μπορεί να συνδυαστεί με τις ήδη υπάρχουσες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ και να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα για ολόκληρο το σώμα. 

φροντιδα για το σωμα εφαμιλη με αυτη του προσωπου

Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα σώματος λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για το δέρμα. Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμιτων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

Το έλαιο jojoba που εμπεριέχεται στη κρέμα σώματος body control την κάνει εύκολη στην επάλειψη της σε μεγάλες επιφάνειας όπως το σώμα, χαρίζει βελούδινη υφή και δίνει μια αίσθηση ανανέωσης στο δέρμα. Τα έλαια φροντίδας δέρματος της σειράς control λόγω της τεχνολογίας στην οποία έχει βασιστεί η ανάπτυξή τους αλλά και της καινοτόμου μεθόδου παραγωγής τους χωρίς συντηρητικά, διακρίνονται για την υψηλή διεισδυτική τους ικανότητα στο δέρμα.

 

 

€100
Δερματολογική κρέμα σώματος με υαλουρονικό οξύ και jojoba oil
€100
  • Κρέμα Σώματος, συσκευασία των 200 ml
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει 4ml Υαλουρονικού Οξέος
  • Περιέχει Jojoba oil, πλούσιο σε φυτοστερόλες και βιταμίνες C και Ε
  • Απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα και συμβάλει στην αναγέννησή του προσδίδοντας μεταξένια υφή
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Jojoba Oil και vit.C,E

Έλαιο εμπλουτισμένο με βιταμίνες C και Ε το οποίο μετά την χρήση του αφήνει βελούδινη υφή στο δέρμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ξηρά και κανονικά δέρματα. 

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια.Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωί και βράδυ.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...