€60

Το νέο γαλάκτωμα σώματος body lotion δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν ένα γαλάκτωμα σώματος που να μπορεί να συνδυαστεί με τις ήδη υπάρχουσες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ και να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα για ολόκληρο το σώμα. 

Το Yαλουρονικο οξυ ειναι το απολυτο ενυδατικο

Το body lotion της σειράς control, παρέχει ιδανική περιποίηση για όλο το σώμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ. Προσφέρει ιδιαίτερα έντονα ενυδατικά και καταπραϋντικά αποτελέσματα χωρίς να αφήνει λιπαρή υφή. 

Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα σώματος λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για το δέρμα. Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

€60
Δερματολογικό γαλάκτωμα σώματος με υαλουρονικό οξύ
€60
  • Γαλάκτωμα Σώματος σε συσκευασία των 200 ml
  • Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ για πολύ βαθειά ενυδάτωση
  • Παρέχει προστατευτική δράση για 72 ώρες
  • Απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα και συμβάλλει στην αναγέννησή του προσδίδοντας μεταξένια υφή
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

DMS® Body Lotion

Γαλάκτωμα σώματος εντατικής φροντίδας και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, πλούσιο σε βιταμίνες, jojoba oil, ceramides, με προστατευτική δράση η διάρκεια της οποίας μπορεί να φτάσει και τις 72 ώρες. Δεν περιέχει συντηρητικά και άλλα πρόσθετα που ερεθίζουν την επιδερμίδα.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...