€60

Η νέα κρέμα προσώπου men control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ανδρών πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα εξειδικευμένα ενυδατική, διαφορετική από την πληθώρα των κρεμών του εμπορίου, να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να περιέχει καινοτόμα υλικά. Η σωστή περιποίηση του δέρματος δεν αποτελεί πλέον προνόμιο των γυναικών αλλά έχει γίνει καθολική ανάγκη και για τα δύο φύλα. Εξ'άλλου η άποψη ότι οι άνδρες δεν πρέπει να περιποιούνται τον εαυτό τους είναι ξεπερασμένη. Ο σύγχρονος άνδρας φροντίζει και την εικόνα του.

η ανδρικη επιδερμιδα εχει μεγαλυτερη αναγκη ενυδατωσης και προστασιας

Η ανδρική επιδερμίδα εκτός του ότι είναι πιο απαιτητική στη ενυδάτωσή της λόγω της τραχύτητας που την χαρακτηρίζει, εκτίθεται πιο συχνά σε βλαβερούς παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία, το κρύο καθώς και στα ρυπογόνα στοιχεία της ατμόσφαιρας πολύ συχνά χωρίς καμία προστασία.Η τάση της εποχής είναι να χρησιμοποιούνται νέα, σύγχρονα υλικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ το οποίο πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.Με την ενσωμάτωση του υαλουρονικού οξέος σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Ένας επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας για την ανδρική επιδερμίδα είναι και το καθημερινό ξύρισμα καθώς προκαλεί έντονη αφυδάτωση και ερεθισμό. Για αυτούς τους λόγους προσθέσαμε στην ανδρική κρέμα της σειράς το συστατικό D-Panthenol με καταπραϋντικές και αναπλαστικές ιδιότητες. 

Για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση του προσώπου

Συνδυαστε την με την eye control

Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.Τα νανοσωματίδια της σειράς control εμπεριέχουν βιταμίνες και ευπαθή δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ευκολότερη διείσδυσή τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα νανοσωματίδια και τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων (δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003).

 
€60
Δερματολογική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ για άνδρες
€60
  • Κρέμα Προσώπου για άνδρες 24h, συσκευασία των 50 ml
  • Ειδικά σχεδιασμένη για τις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης της ανδρικής επιδερμίδας
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει 2ml Υαλουρονικού Οξέος 
  • Περιέχει 2ml D-panthenol με αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes Concentrate

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος, πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

D-Panthenol Nanoparticles

Η πανθενόλη είναι προβιταμίνη της ομάδας βιταμινών Β. Αυξάνει και ρυθμίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, υποστηρίζει την ικανότητα αναγέννησης του και ειδικότερα τον σχηματισμό νέων κυττάρων. Η πανθενόλη έχει επίσης ισχυρό καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα.

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια.Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωί και βράδυ.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...