€50

Η νέα κρέμα ματιών eye control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα ματιών που να μπορεί να συνδυαστεί με τις ήδη υπάρχουσες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ και να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου. Συμπληρώνει την ενυδάτωση στην περιοφθαλμική περιοχή και καταπολεμά τις ευρυαγγείες.

Αντιμετωπιζει μαυρους κυκλους και ευρυαγγειες 

Το εκχύλισμα Ρούσκου χρησιμοποιείται τελευταία ως συστατικό στις κρέμες ματιών, αφού μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε η ευεργετική της δράση στην περιοφθαλμική αντιγήρανση. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σε έκταση και ένταση και τα διατεταμένα αγγεία συρρικνώνονται περιορίζοντας τις ευρυαγγείες.  

Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.Τα νανοσωματίδια της σειράς control εμπεριέχουν βιταμίνες και ευπαθή δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ευκολότερη διείσδυσή τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα νανοσωματίδια και τα λιποσώματα της σειράς control control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003).

Χρησιμοποιηστε την μαζι με την καταλληλη κρεμα προσωπου, facemeso ή vit.C control

Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.

€50
Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ και Butcher's Broom(Ρούσκο-ισοδύναμο βιταμίνης Κ)
€50
  • Κρέμα Ματιών, συσκευασία των 15 ml
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει 4% Υαλουρονικό Οξύ.
  • Περιέχει 4% ισοδύναμου βιταμίνης Κ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των ευρυαγγειών
  • Αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς  ίχνη λιπαρότητας
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes Concentrate

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος, πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Boutcher's Broom (Vit.K equivalente)

Η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση Butcher's Broom (Εκχύλισμα Ρούσκου-ισοδύναμο της Βιταμίνης Κ) και η αποτελεσματική μεταφορά του στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθιστούν την κρέμα αυτή ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για την αντιμετώπιση των περιοφθαλμικών μαύρων κύκλων. Παράλληλα ενδυναμώνει τα επιφανειακά τριχοειδή αγγεία βελτιώνοντας τις ευρυαγγείες αλλά και την ροδόχρωμη ακμή.

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια.Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωί και βράδυ. 

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...