€60

Η τάση της εποχής είναι να χρησιμοποιούνται νέα, σύγχρονα υλικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Αλόη. Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.Με την ενσωμάτωση του υαλουρονικού οξέος σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμιτων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

Το Yαλουρονικο οξυ ειναι το απολυτο ενυδατικο

Το εκχύλισμα Αλόης, το άλλο βασικό συστατικό της κρέμας face control είναι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο για τις αναπλαστικές του ιδιότητες. Για αυτόν τον λόγο  χρησιμοποιείται ακόμα και  ανοιχτά τραύματα με σκοπό την επιτάχυνση της επούλωσης. Η ανάπλαση του δέρματος είναι αποτέλεσμα της δημιουργίας νέων κυττάρων, μηχανισμός ο οποίος επιταχύνεται από την δράση της Αλόης.Τα συμπικνωμένα εκχυλίσματα της σειράς control παράγονται από φυτικά συστατικά υψηλής καθαρότητας και δεν περιέχουν συντηρητικά.

Για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση του προσώπου:

Συνδυαστε την με την eye control

Αρχικά η κρέμα χρησιμοποιήθηκε μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την ενυδάτωση των τομών, αλλά πολύ γρήγορα οι ασθενείς παρατήρησαν ότι η ενυδατική της δράση είναι ευεργετική και για το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι άρχισαν να την χρησιμοποιούν και μετά την ανάρρωση τους, ως κρέμα ενυδάτωσης ημέρας αλλά και νύκτας.

Πλέον με την προσθήκη των νέων υλικών η face control αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή κρέμας προσώπου 24h, για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας. .

€60
Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ και Αλόη.
€60
  • Κρέμα Προσώπου 24h, συσκευασία των 50 ml
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει 2ml Υαλουρονικού Οξέος 
  •  Περιέχει 2ml Αλόη με αναπλαστικές ιδιότητες
  • Αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes Concentrate

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος, πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Aloe Vera Extract

Εκχύλισμα Αλόης υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες, μεταλικά άλατα, πρωτεΐνες και ένζυμα με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια.Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωί και βράδυ.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...