€120

 

Η κρέμα προσώπου meso control περιέχει 54 συστατικά για την ενυδάτωση, την φροντίδα της επιδερμίδας και την επιτάχυνση της ανανέωσης των κυττάρων και βασίζεται στην εμπειρία της Πλαστικής Χειρουργικής στην Μεσοθεραπεία.

η μοναδικη κρεμα με ολα τα συστατικα της ενεσιμης μεσοθεραπειας 

Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου,οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα εξειδικευμένη, έτσι ώστε να περιέχει τα συστατικά της μεσοθεραπείας προσώπου, με σκοπό να διατηρούν σε βάθος χρόνου το λαμπερό αποτέλεσμα της ενέσιμης μεσοθεραπείας. Απευθύνεται εξίσου σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούν να κάνουν ενέσιμη μεσοθεραπεία, αλλά το δέρμα τους χρειάζεται τα συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτήν με μικρότερη φυσικά απορρόφηση αλλά με ένα αποτέλεσμα που προσομοιάζει αυτό της ενέσιμης. 

Για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση του προσώπου

Συνδυαστε την με την eye control

Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

€120
Δερματολογική κρέμα με υαλουρονικό οξύ και anti-ageing complex βασισμένη στην Μεσοθεραπεία
€120
  • 24h Κρέμα Προσώπου Μεσοθεραπείας 50ml
  • Περιέχει 54 ενεργά συστατικά και Υαλουρονικό Οξύ που βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων
  • Χαρίζει λάμψη στο δέρμα
  • Χαρίζει λάμψη στο δέρμα ,έχει αντιοξειδωτική δράση και ενυδατώνει πολύ βαθειά το δέρμα
Συστατικά: 

 

Hyaluronic Acid Liposomes Concentrate

Συμπικνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος, πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Anti-Ageing Complex

Υαλουρονικό οξύ: Μη ζωικό, βιοτεχνολογικής προέλευσης. Λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του, συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.

Χλωριούχος Χολίνη: Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Δεσοξυθυμιδίνη: Νουκλεοσίδιο DNA, απαραίτητο για την διαίρεση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων.

Πουτρεσκίνη: Είναι αυξητικός παράγοντας απαραίτητος για την διαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και συνεπώς την δημιουργία νέων κυττάρων.

Γλυκόζη: Αποτελεί πηγή ενέργειας για τα κύτταρα.

Πυροσταφυλικό Νάτριο: Επιπρόσθετη πηγή ενέργειας για τα κύτταρα.

Λιποϊκό Οξύ: Έχει αντιοξειδωτική δράση.

Ανόργανα στοιχεία: Παρέχουν τα απαραίτητα μέταλα και ιχνοστοιχεία για την ανανέωση της επιδερμίδας: Μολυβδαινικό Αμμώνιο, Μεταβαναδικό Αμμώνιο, Χλωριούχο Ασβέστιο, Θειϊκός Σίδηρος,Χλωριούχο Κάλιο,Θειϊκός Χαλκός, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Θειούχο Μαγνήσιο, Οξικό Νάτριο, Υδρογονούχο Ανθρακικό Νάτριο,Χλωριούχο Νάτριο,Υδρογονούχο Φωσφατικό Νάτριο,Μεταπυριτικό Νάτριο, Σεληνιώδες Νατριό, Χλωριούχο Νικέλιο, Χλωριούχος Κασσίτερος, Θειϊκός Ψευδάργυρος.

Αμινοξέα: Αποτελούν τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών οι οποίες είναι η βάση της ζωής, και είναι απαραίτητα για την σύστασή τους: Αλανίνη, Αργινίνη, Ασπαραγίνη, Ασπαρτικό οξύ, Κυστεΐνη, Γλουταμίνη, Γλουταμικό οξύ, Γλυκίνη, Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθιονίνη, Φενυλαλανίνη, Προλίνη,Σερίνη, Θρεονίνη,Τριπτοφάνη, Τυροσίνη, Βαλίνη.

Βιταμίνες: Περιέχει αντιγηραντικό πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα. Οι βιταμίνες της ομάδας Β είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και ανανέωση του δέρματος: vit. B4 (αδενίνη), vit. B8 (βιοτίνη),vit. B5 (παντοθενικό ασβέστιο),vit. B9 (φυλλικό οξύ), vit. B7 (ινοσιτόλη), vit. B3 (νικοτιναμίδη), vit. Β6 (πυριδοξύνη), vit.B2 (ριβοφλαβίνη) vit. B1 (θειαμίνη), vit. B12.

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια.Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωί και βράδυ.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...