€70

Η νέα κρέμα προσώπου vit.C control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα εξειδικευμένα ενυδατική και λευκαντική, διαφορετική από την πληθώρα των κρεμών του εμπορίου, να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να περιέχει καινοτόμα υλικά. Το ζητούμενο ήταν η λευκαντική αυτή κρέμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κρέμα ημέρας διότι μέχρι τώρα η έκθεση στον ήλιο φορώντας  κρέμα με βιταμίνη C, το κατ’ εξοχήν λευκαντικό συστατικό των κρεμών,  ήταν αντένδειξη.

H βιταμινη C εχει λευκαντικες ιδιοτητες

Η βιταμίνη C που εμπεριέχεται στην κρέμα  Vit.C Control, έχει υποστεί ειδική επεξεργασία έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το φώς της ημέρας χωρίς να προκαλεί βλάβες. Βοηθάει στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση των ήπιων κηλίδων του δέρματος του προσώπου και του μελάσματος (πανάδων).

Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.

Με την ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμιτων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

Για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση του προσώπου

Συνδυαστε την με την eye control

Δεν απαιτείται η χρήση δύο διαφορετικών κρεμών, μια ημέρας  για ενυδάτωση και μια νύκτας  για την αντιμετώπιση των πανάδων, αλλά μόνο της Vit.C Control, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγο της επεξεργασίας της όλο το 24ωρο.

 

 

€70
Κρέμα Προσώπου με Υαλουρ/ικό Οξύ και Βιταμίνη C
€70
  • Κρέμα Προσώπου 24h σε συσκευασία των 50ml
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει 2ml Υαλουρονικού Οξέος
  • Περιέχει 2ml Vit. C με αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητες
  • Η Vit. C έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να μπορεί η κρέμα να χρησιμοποιείται και την ημέρα
Συστατικά: 

Hyaluronic Acid Liposomes

Συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Vit.C Liposomes

O ορός λιποσωμάτων βιταμίνης C αποδίδει την βιταμίνη στο δέρμα στην αποτελεσματικότερη μορφή της. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας, ενώ στη σύγχρονη βιβλιογραφία αναφέρεται η θετική της επίδραση στην προστασία του DNA και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου.

Cream Base DMS®

Η βάση για τις κρέμες της σειράς control έχει αναπλαστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συστατικά παρόμοια με εκείνα του δέρματος όπως κεραμίδια, φωσφατιδίλχολίνη,  τριγλυκερίδια, σκουαλένη και στερόλες διασφαλίζει την άριστη ανεκτικότητα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα,την ικανότητα προστασίας του δερματικού φραγμού από εξωγενείς παράγοντες και την υψηλή διεισδυτική του ικανότητα αναγεννώντας το δέρμα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια πολύτιμων συστατικών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, αμίνες, σιλικόνες και παραφινέλαια..Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πρωΐ και βράδυ.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...