€70

Το νέο serumm (ορός) προσώπου Vit.C serum δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, για τις δύσκολες περιπτώσεις πανάδων και μελάσματος(καφέ κηλίδες). Στα δύσκολα περιστατικά είναι απαραίτητη η ενίσχυση της δράσης της κρέμας Vit.C Control, με τον συμπικνωμένο ορό βιταμίνης C. Οι λευκαντικές ιδιότητες της κρέμας πολλαπλασιάζονται, τα αποτελέσματα είναι ορατά πιό σύντομα και επιτυγχάνεται αποχρωματισμός των κηλίδων σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το ζητούμενο ήταν ο λευκαντικός ορός να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την ημέρα διότι μέχρι τώρα η έκθεση στον ήλιο φορώντας  ορό με βιταμίνη C, το κατ’ εξοχήν λευκαντικό συστατικό,  ήταν αντένδειξη.

H βιταμινη C εχει λευκαντικες ιδιοτητες

Η βιταμίνη C που εμπεριέχεται στον ορό Vit.C Serum, έχει υποστεί ειδική επεξεργασία έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το φώς της ημέρας χωρίς να προκαλεί βλάβες. Βοηθάει στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση των ήπιων κηλίδων του δέρματος του προσώπου και του μελάσματος (πανάδων).

 

€70
Συμπυκνωμένος Ορός Βιταμίνης C
€70
  • Serum Προσώπου 24h, συσκευασία των 20 ml
  • Χρησιμοποιείται πριν από την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύκτας
  • Περιέχει συμπικνωμένη Vit. C με αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητες 
  • Η Vit. C έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να μπορεί η κρέμα να χρησιμοποιείται και την ημέρα
Συστατικά: 

Vit.C Liposomes

O ορός λιποσωμάτων βιταμίνης C αποδίδει την βιταμίνη στο δέρμα στην αποτελεσματικότερη μορφή της. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας, ενώ στη σύγχρονη βιβλιογραφία αναφέρεται η θετική της επίδραση στην προστασία του DNA και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου.

Τύπος κρέμας: 

Share the project

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...