Μεσοθεραπεία

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

Μεσοθεραπεία

Ενεσιμη Ενυδατωση Προσωπου-Λαιμου-Decoltè

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία πολύ βαθιάς ενυδάτωσης που μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, αλλά και να επεκταθεί  στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ανάλογα με τις ανάγκες για ενυδάτωση αλλά και την ποιότητα του δέρματος.

FAQ-Μεσοθεραπεια Σωματος

1.Τι είναι η Μεσοθεραπεία σώματος?Είναι μια ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία η οποία βοηθά να αντιμετωπίσουμε μικρές ατέλειες του σώματός μας2.Σε ποια σημεία του σώματος εφαρμόζεται?

FAQ-Mεσοθεραπεια προσωπου

1. Τι είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου?Είναι ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία αντιγήρανσης η οποία προσφέρει ανανέωση και λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.2. Σε ποια σημεία του προσώπου εφαρμόζεται?

Αντιγηρανση και μη χειρουργικες θεραπειες

Το δέρμα μας αποτελείται από τρεις στοιβάδες, με κάθε μια από αυτές να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία του. Η βαθύτερη στοιβάδα είναι ο υποδόριος ιστός και αποτελείται από λιπώδη ιστό ο οποίος υποστηρίζει τις άλλες δύο επιφανειακές στοιβάδες. Η μεσαία στοιβάδα είναι η...

Γενικες πληροφοριες για τη Μεσοθεραπεια Σωματος

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling,laser,fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, και στο σώμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα.

Γενικες πληροφοριες για τη Μεσοθεραπεια Προσωπου

Η μεσοθεραπεία στο σώμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Εγγραφή στο RSS - Μεσοθεραπεία