νεα θεραπεια για τους περιοφθαλμικους κυκλους και την δακρυϊκη αυλακα

Δωρεάν αποστολή

σε όλη την Ελλάδα!

Teosyal® Redensity 2 Ένα μοναδικό gel ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει το την απώλεια όγκου κάτω από τα μάτια και την δακρυϊκή αύλακα.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Teosyal® Redensity 1 τον Αύγουστο του 2012 που συνδύαζε τα fillers με την τεχνική της  μεσοθεραπείας και μετά από 9 χρόνια έρευνας και κλινικών δοκιμών τα εργαστήρια Teoxane της Γενεύης μας παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο προϊόν στον τομέα της αισθητικής ιατρικής ειδικά σχεδιασμένο για να αντομετωπίζει προβλήματα δύκολα μέχρι σήμερα όπως οι αντιγήρανση ευαίσθητν περιοχών σαν την περιοφθαλμική. 

Από την ηλικία των 30 και πάνω, μία στις δύο γυναίκες αρχίζει να προβληματίζεται για τους κύκλους γύρω από τα μάτια. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την τονικότητά του και γίνεται λεπτότερο.Οι μύες γίνονται πιο χαλαροί. Κάθε λιπόδες διαμερίσμα στο δέρμα αναπτύσεται αυτόνομα  και διαχωρίζεται από τα παρακείμενα σχηματίζοντας κοιλότητες και πτυχώσεις. Οι οφθαλμικές κόχγες διευρίνονται και απομακρύνονται.

Το Teosyal ® Redensity2 είναι ένα ενέσιμο gel ειδικά προσαρμοσμένο για τη θεραπεία των κύκλων και των αυλάκων των ματιών. Είναι ένα ιξωδοελαστικό gel που εμπεριέχει τόσο εγκάρσια συνδεδεμένα μόρια υαλουρονικού οξέος όσο και ελεύθερα. Το τζελ είναι αποστειρωμένο, ελεύθερο πυρετογόνων (= καμία αίσθηση θερμότητας μετά την ένεση, διαφανές και μόνο ελαφρώς υδρόφιλο (= προσελκύει πολύ λίγο νερό με αποτέλεσμα το ελάχιστο ή καθόλου πρήξιμο μετά την ένεση). Η ελαστικότητα είναι τέλεια σχεδιασμένη για το ασφαλές γέμισμα της περιοχής γύρω από τα μάτια και εξασφαλίζει  εύκολη και ανώδυνη διάχυση και πλήρως ελεγχόμενη τοποθέτηση του gel.

Ενδείκνυται για τη θεραπεία των κύκλων στα μάτια (0), την θεραπεία της δυσμορφίας της δακρυϊκής αύλακας (1), την οριζόντια αύλακα κάτω από τα μάτια και τις μικρού μεγέθους περιοθφαλμικές «σακούλες»(2,3).

Το Teosyal® Redensity2 περιέχει:
• 15 mg (ανά ml) Υαλουρονικού οξέος,
• 8 αμινοξέα (Γλυκίνη,Λυσίνη,Θριονίνη, Προλίνη, Ίσο-Λευκίνη,Λευκίνη,Βαλίνη και Αργινίνη)
• 3 αντιοξειδωτικά (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic Acid),
• 2 μεταλικά άλατα(Ψευδάργυρο και Χαλκό)
• 1 Βιταμίνη (B6)
• Λιδοκαΐνη. Έχει προστεθεί σαν αναλγητικό και καθιστά την επέμβαση απόλυτα ανώδυνη
Τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι αναγκαία για την αναδιάρθρωση και την αναγέννηση των κυττάρων και τα αντιοξειδωτικά για την προστασία τους, ενώ το υαλουρονικό οξύ αντικαθιστά την απώλεια του όγκου και βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος.
Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η διάρκεια αποτελέσματος  ένα (1) έτος, ενώ 72% των ασθενών που δεν χρειάζεται διορθωτική συνεδρία μετά την αρχική εφαρμογή.
Το νέο υλικό Teosyal ® Redensity2 είναι ήδη διαθέσιμο στην κλινική μας. Ο Πλαστικός Χειρουργός Νίκος Νεοφώτιστος έχοντας πλήρη επίγνωση του πολύπλοκου δικτύου των νεύρων, αδένων, μυών, λίπους αλλά και της δομής των οστών στην περιοχή των ματιών θα σας εφαρμώσει την θεραπεία με απόλυτη επιτυχία.